Οι κόκκοι Arabica είναι γνωστοί ως οι καλύτεροι κόκκοι καφέ, με ανώτερη γεύση και υφή σε σύγκριση με άλλους κόκκους καφέ, όπως οι robusta.
Ο καφές Arabica, συμβατικός ή βιολογικός, καλλιεργείται στο Τσιάπας, Μεξικό, που βρίσκεται στα βουνά Σιέρα Μαντρέ και λαμβάνει την τέλεια συνδυασμένη βροχόπτωση και ηλιοφάνεια για να δημιουργήσει αυτόν τον αυστηρά υψηλής καλλιέργειας κόκκο.
Διαφορετική γκάμα ψημένων και χύμα συσκευασιών. Ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες.
ψημένος καφές: χύμα σακούλες
Arabica που καλλιεργείται σε ορεινές περιοχές: Διαφορετικά στυλ ψησίματος